Home of stars Oud Duitse herder kennel
-

Mijn honden zijn imposante mooie Oud Duitse herders. Hun karakter zijn stabiel, ze zijn vrolijk, intelligent, veelzijdig, moedig en waaks. Ze zijn betrokken bij het gezin (de roedel).


I-Make-Djingo of Haertland: 

Djingo is een zeer lieve en sociale hond, zowel met soortgenoten als met mensen. Hij is zeer leergierig in datgene wat hij leuk vindt. Met hem doen we speuren ( mantrail ) en sinds kort ook detectie. Dit vind hij helemaal geweldig en hij gaat voor de 100%. Hij is de papa van Shiva.

Geboren: 23-11-2011 Overleden: 13-10-2023
Goedgekeurde: Dek reu
DNA: getest
DM:   drager
HD:    vrij
ED:    vrij
Hoogte: 63,5 cm
Sheena-Shiva of Haertland

Shiva is een karaktervol type. Ze is heel sociaal en vriendelijk tegenover het vrouwelijke geslacht. Shiva is tegenover mannen er terughoudend. (blafferig). Maar als ze eenmaal het vertrouwen heeft of met het balletje wordt gegooid, dan is ze je vriendinnetje. Daarbij heeft ze een sterke persoonlijkheid. Ze is de mama van Ankaa.

Geboren: 19-01-2017
Goedgekeurde: Fok teef
DNA: Getest
DM:    vrij
HD:     vrij
ED:     vrij
Hoogte: 60,5 cm Ankaa - Home of Stars

Ankaa is hier in huis geboren. 
Ze is een dochter Shiva & Cooper. 
Ze is een grote boef, die altijd in is om te spelen en toch is het een enorme knuffelbeer. Ankaa kijkt naar situaties, en door het kijken kan ze goed beoordelen hoe ze met die situaties moet omgaan. Zo heeft ze ook duidelijk haar voorkeur bij mensen. Ze is goed waaks en heel alert, het ontgaat haar niets. Door haar pittige karakter is ze haar moeder de baas.


Geboren : 10-10-2020
Goedgekeurde: Fok teef
DNA: Getest
DM:   Vrij
HD:    Vrij
ED:    Vrij
Hoogte: