Home of stars Oud Duitse herder kennel
-

Mijn honden zijn imposante mooie Oud Duitse herders. Hun karakters zijn stabiel, ze zijn vrolijk, intelligent, veelzijdig, moedig en waaks. Ze zijn betrokken bij het gezin (de roedel).


I-Make-Djingo of Haertland: 

Djingo is een zeer lieve en sociale hond, zowel met soortgenoten als met mensen. Hij is zeer leergierig in datgene wat hij leuk vindt. Met hem doen we speuren ( mantrail ) en sinds kort ook detectie. Dit vindt hij helemaal geweldig en hij gaat voor de 100%. Hij is de papa van Shiva.

Geboren: 23-11-2011 Overleden: 13-10-2023
Goedgekeurde: Dek reu
DNA: getest
DM:   drager
HD:    vrij
ED:    vrij
Hoogte: 63,5 cm
Sheena-Shiva of Haertland

Shiva is een karaktervol type. Ze is heel sociaal en vriendelijk tegenover het vrouwelijke geslacht. Shiva is tegenover mannen erg terughoudend. (blafferig). Maar als ze eenmaal het vertrouwen heeft of er wordt met het balletje wordt gegooid, dan is ze je vriendinnetje. Daarbij heeft ze een sterke persoonlijkheid. Ze is de mama van Ankaa.

Geboren: 19-01-2017
Goedgekeurde: Fok teef
DNA: Getest
DM:    vrij
HD:     vrij
ED:     vrij
Hoogte: 60,5 cm Ankaa-Home of Stars

Ankaa is hier in huis geboren. 
Ze is een dochter van Shiva & Cooper. 
Ze is een grote boef, die altijd in is om te spelen en toch is het een enorme knuffelbeer. Ankaa kijkt naar situaties, en door het kijken kan ze goed beoordelen hoe ze met die situaties moet omgaan. Zo heeft ze ook duidelijk haar voorkeur bij mensen. Ze is goed waaks en heel alert, er ontgaat haar niets. Door haar pittige karakter is ze haar moeder de baas.


Geboren : 10-10-2020
Goedgekeurde: Fok teef
DNA: Getest
DM:   Vrij
HD:    Vrij
ED:    Vrij
Hoogt

 


 

Rajesh-Kai Aan de Amer:

Kai is mijn nieuwe dek reu het is een Outcross tussen een Oud Duitse herder en een Tamaskan. 
Hij is 56,9% Duitse herder 
Alaskan Malamute 25,7% 
Siberian Husky 10,5%
Czechoslovakian Vicak. 6,9% 
Qua karakter is hij zeer nieuwsgierig naar alles wat beweegt. Maar ook een beetje terug houdend bij het onbekende . Hij is heel zacht van karakter maar heeft ook zijn eigen willetje. Door de Tamaskan - Malemut- Husky en wolfs hond in hem is hij zeer roedel gericht, nodigt graag uit tot spelen en komt geregeld zijn knuffel halen. Het is een echte lieverd. Met zijn karakter en bloedlijn is hij een  welkome/fijne toevoeging aan ons roedel en alle nakomelingen.
Geboren: 15-03-2023
Goedgekeurde: Dek reu
DNA: Getest
COI: 6%
DM: Vrij
HD: Vrij
ED: Vrij
ECVO: Day Blindness / PRAcrd vrij
Andere uitslagen: ZvW / Hemafilie /HUU / MDR1 vrij
Hoogte: