Home of stars Oud Duitse herder kennel
-

Week 5


Alweer een week voorbij, de pups zijn nu 5 weken en groeien als kool, wel op schema gelukkig. Ze mogen niet te snel groeien want dat is weer slecht voor hun botten. En kans op artrose op jonge leeftijd (een oude hond heeft ouderdom artrose). Bijvoorbeeld een pup van drie weken moet rond de 3000 gram wegen. Het is dus belangrijk om de kcal te beperken maar niet tekort te schieten van nutriënten (voedingsstoffen). Ook weer een reden waarom ik vers vlees voer of een koud geperste brok met 60 % vlees aandeel en glutenvrij bv de brokken van Darf vol bites.
Bailey en Baco doen het heel goed, ze spelen steeds meer en dagen elkaar uit. Shiva word steeds vaker aangevallen door haar dochter Bailey.
Mijn vermoeden klopte helemaal, Bailey heeft een pittig karakter en een eigen wil, ze probeert nu al uit zichzelf op de bank te klimmen  en als dat niet lukt word ze geïrriteerd / boos. Broertje Baco moet het vaak ontgelden, maar genoeg is genoeg en dan bijt hij ook van zich af. De baasjes die waren aan het twijfelen hebben een keuze kunnen maken en die is toch bij Bailey gebleven. De andere kopers ook snel geïnformeerd dat Baco hun hond zou worden. Zaterdag 28-01-2023  zijn de baasjes van Bailey op knuffel bezoek geweest. Zondag 29-01-2023 zijn de baasjes van Baco voor het eerst komen kennis maken. Lieve fijne mensen die meer dan twee uur gereden hebben om Baco en ons te ontmoeten. Baco blijft ook twee weekjes langer i.v.m. hun vakantie die al geboekt was.


Bailey
4800 gram

Baco
5000 gram