Home of stars Oud Duitse herder kennel
-

6 Weken


Ze zijn nu zes weken, en nee hoor pups zijn het niet meer. Het zijn echte kleine hondjes die steeds meer hun karaktertje laten zien.
Bailey is inderdaad de pittigste van de twee, de nieuwe baasjes krijgen de handjes vol met haar. Volgens mij komt dat wel goed als ze maar consequent zijn met haar. Baco staat ook wel zijn mannetje en laat zich echt niet alles vertellen door zijn zus. Ze hebben al met verschillende mensen groot en klein mogen knuffelen. De geluiden training gaat ook deze gewoon door zoals stofzuiger, ketels die vallen, dieren geluiden enz.
Bailey heeft ook kennis gemaakt met het moeras gedeelte van onze vijver, daar was ze wel wat van onder de indruk. ze heeft veel geslapen om het  te verwerken (haar baasjes kwamen op knuffelen bezoek met de kids) die dag dat was wat minder. Of ze ervan geleerd heeft denk ik niet, want ze gaat er steeds weer naartoe. De tuin wordt goed verkend en je hebt ogen tekort het ene moment staan ze naast je en het ander moment denk je waar zijn ze. Ik zelf vind het de leukste tijd wat ga ik ze missen. Zo benieuwd hoe deze week weer veranderen en uit spoken en mee mogen maken.

 

Bailey
5700 gram

Baco
5900 gram